De gemeente Voerendaal organiseert op 13 april een mini fitheidstest in het Kunderhoes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De gemeente Voerendaal organiseert op 13 april samen met My35′ Voerendaal en FysioVoerendaal een mini fitheidstest in het Kunderhoes.
Inwoners in de leeftijd van 40 jaar en ouder worden getest op hun fitheid. De zogenoemde mini fitheidstest is speciaal voor 40-plussers ontwikkeld. De test geeft een goede indicatie van hoe het gesteld is met de fitheid en uw gezondheid.

Tijdens de mini fitheidstest wordt u begeleid door deskundige testleiders. De duur van de test is ongeveer 30 minuten en deelname is gratis. De testen bevatten onder andere de volgende onderdelen: het meten van bloeddruk, lengte en gewicht, reactiesnelheid, balans handknijpkracht, lenigheid. Aansluitend ontvangt u van ons een kopje koffie of thee en een gezond broodje.

Wilt u gratis deelnemen aan deze minifitheidstest? Geef u dan op via: sporten@voerendaal.nl ovv minifitheidstest 13 april.
De fittest vindt plaats tussen 10.15 – 14.00 uur.

 

Geef een reactie