Theater collectief ‘uitgespeeld’ speelt “De Derde Kamer”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Theater Collectief ‘UITGESPEELD’ speelt De Derde Kamer

Datum: Woensdag 29 maart

Aanvang: 20.00 uur

Entree: €10,00

Wij hebben het genoegen ons aan u te presenteren als Theater Collectief ‘UITGESPEELD’.

‘Uitgespeeld” is een Theatercollectief van professionals en amateur senior actors. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn nog niet uitgespeeld.  Samen schreven zij het script van De Derde Kamer en repeteerde 2 weken intensief en laten het toetsen door dramaturg Paul Slangen van Toneelgroep Maastricht.

De eerste productie van dit Theater Collectief is een reflectie op de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart.  Verkiezingen zijn geweest. Wij zitten met de brokstukken. Wat nu? Er is een wachtkamer waar mensen zijn. Dat kan overal en iedereen zijn. Ook jij. Zelfs jij!  Wij zijn getuige van een klein stukje samenleving. Een kleine greep uit onze maatschappij. Ons leven on stage. Je zou zó de neiging kunnen hebben om van je stoel op te staan en erbij te komen. Al was het alleen maar om ook joúw mening te ventileren.  Want wat zíj daar zeggen, dat klopt voor geen kanten, vind jij. Of je blijft zitten en verbaas je over de toestand waarin wij allen zijn terecht gekomen. Logisch dat de uitslag van de verkiezingen zo dramatisch is. Er moet wat veranderen, maar wat en hoe?

Cultuurhuis Heerlen

Sittarderweg 145

6412 CD Heerlen

info@cultuurhuisheerlen.nl

Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Geef een reactie