Sporting Heerlen wint degradatieduel tegen UOW ’02!!!

Sporting Heerlen wint degradatieduel  tegen UOW ’02!!!

Hedenmiddag een voor beide teams uitermate belangrijk duel in de strijd tegen de degradatie. Een gelijkspel hadden ze weinig aan. Er moest dus gewonnen worden. Sporting Heerlen begon heel fel en fanatiek aan het duel, hetgeen resulteerde in een tweetal kleine kansen. Die niet benut werden. In het verloop van de wedstrijd  kwam UOW ’02 steeds beter in het spel. Wist zich ook twee mooie kansen te creëren , die echter ook niet verzilverd werden. Voor rust twee gelijkwaardige teams , ook kansen  maar geen doelpunten. Ruststand 0-0.

Na rust een ander UOW ’02. Zij waren de gehele tweede helft ook de bovenliggende partij echter zonder echt goed voetbal te spelen.  Ook nu speelde het grote manco: “het benutten van de kansen” hen weer parten.

Twee tot drie echt grote kansen werden tot frustratie van  de staf, de spelers als ook de meegereisde supporters niet benut. Sporting Heerlen bleef loeren op een kans uit de counter, maar vooralsnog hield de UOW ’02 verdediging alles onder controle. De wedstrijd liep ten einde. UOW ’02 had nog een mogelijkheid om de score in de eindfase nog een positieve wending te geven. Maar alles liep toch anders. In de blessuretijd kreeg Sporting Heerlen nog uit twee counters twee mooie kansen, waarvan de laatste in de 96e minuut doel trof. Doelpuntmaker Dylano van Dijk.

Sporting Heerlen blij. UOW ’02 teleurgesteld. Weer eens eindigde een wedstrijd, die je had kunnen winnen, in een nederlaag.  Maar als je niet scoort, kan je ook niet winnen. De kans op klassenbehoud wordt voor UOW ’02 alsmaar kleiner.

Wedstrijdverslag: UOW ‘02