Weltania en Bekkerveld geven samenwerking vorm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De voetbalclubs Weltania en Bekkerveld brachten begin dit jaar het nieuws naar buiten dat beide verenigingen vanaf het volgende seizoen een samenwerkende jeugdopleiding (SJO) gaan starten. Deze samenwerking zal in eerste instantie worden aangegaan voor een periode van 3 jaar, met als uiteindelijk doel een fusie tussen beide clubs. In dit blog worden alle betrokkenen op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rondom de samenwerking.

De samenwerking die Weltania en Bekkerveld aangaan is niet geheel nieuw. Twee seizoenen geleden deed er al een gezamenlijk A-jeugdteam van Weltania en Bekkerveld mee aan de KNVB-competitie. De start van deze samenwerking bleek meteen een succes, want dit team behaalde het kampioenschap. Maar het vormen van één gezamenlijk team en het in elkaar schuiven van twee complete jeugdorganisaties met in totaal bijna 625 jeugdleden, dat zijn twee operaties van een totaal verschillende orde van grootte.

Intussen zijn er twee belangrijke kogels door de kerk, namelijk de naam en de clubkleuren waarin de SJO gaat voetballen. De naam van de samenwerking wordt SJO Weltania-Bekkerveld. Bij de clubkleuren is gekozen voor een wit shirt met voorop over de linkerkant een oranje en een blauwe verticale baan. Dit ontwerp is niet geheel nieuw, want dit is hetzelfde tenue waarin het combinatieteam van Weltania en Bekkerveld zie cover.

http://www.bekkerveld.com/nieuws-overzicht/261-slider-homepage/3463-blog-weltania-en-bekkerveld-geven-samenwerking-vorm

 

Foto®Lucho Carreno

 

Geef een reactie