ART event Stadhuis – Leerlingen van LVO Parkstad en kunstenaars uit de regio samen aan de slag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Leerlingen van LVO Parkstad en kunstenaars uit de regio samen aan de slag.

Het Broeklandcollege, Emmacollege, Grotiuscollege, Romboutscollege en Sint-Janscollege vormen samen LVO Parkstad. Binnen LVO Parkstad werken de scholen nauw samen.

Een van de gezamenlijk projecten is het ART event waarbij 44 leerlingen en 4 kunstenaars uit de regio samen levensgrote kunstwerken hebben gemaakt.

De werken zijn vanaf donderdag 30 maart te zien in de hal van het Stadhuis. Wethouder Barry Braeken: “We zijn heel blij dat we jullie werken hier in deze hal tentoon mogen stellen. Nodig vooral familie, vrienden, klasgenoten en iedereen die je maar wil uit om te komen kijken. Als wethouder cultuur vind ik het bovendien extra leuk, omdat het helemaal past in de traditie van Heerlen. Heerlen heeft namelijk een collectie moderne beeldende kunst, gestart door Burgemeester van Grunsven. Er hangen altijd werken uit die collectie in deze hal. En jullie werk is daar een prachtige aanvulling bij.”

Foto’s Afdeling communicatie-Heerlen

Geef een reactie