Muziekcafé op dinsdag

Romy Conzen

Datum: dinsdag 4 april

Aanvang: 20.30 uur

Entree: €9 / knipkaartvoorstelling

Een sterke persoonlijkheid en een bepaald talent, zo kunt Romy Conzen, een Belgische singer-songwriter, beschrijven worden. Taalfaciliteiten ontwikkelt ze gedurende de kinderjaren. Ze spreekt vloeiend Frans, Nederlands, Duits en Engels. In oktober 2012 bracht ze haar album “Black As Night” uit. Ter gelegenheid van de release van zijn single “Holding On”, werd een videoclip geschoten in Keulen met de samenwerking van Rheinklang Media. Dit Album heeft al interesse van enkele radiostations in Benelux en in England getrokken. Momenteel bereid ze nieuwe songs voor. Begin maart komt de nieuwe cd uit. Haar originele stem, warm en krachtvol, laat je niet onverschillig. Daarmee weet zij bij het publiek de juiste snaar te raken. Romy’s repertoire bestaat uit eigen nummers en ook covers. Ze heeft op aantallen podiums gespeeld, soms vergezeld van zijn rock groep, soms solo, met haar stem en gitaar als enige wapens.

 

Cultuurhuis Heerlen

Sittarderweg 145

6412 CD Heerlen

info@cultuurhuisheerlen.nl

Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Geef een reactie