Organisatie 2e Lente Festijn Heksenberg/Pronsebroek 2017 in vergevorderd stadium.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organisatie 2e Lente Festijn Heksenberg/Pronsebroek 2017 in vergevorderd stadium

Met betrekking tot de sociale cohesie voor de wijk Heksenberg/Pronsebroek, welk item bij Stichting Wijkraad hoog in het vaandel staat, heeft genoemde Stichting verleden jaar 2016 haar eerste wijkfeest georganiseerd in Gemeenschapshuis Heksenberg aan de Hei Grindelweg. Dit onder de noemer Lente Festijn Heksenberg/Pronsebroek. Door het bestuur, gevormd door penningmeester Hans Wunderink, bestuursleden Anita Prijkel, Edie Bleimuth, voorzitter/secretaris Callie Steijaert en de dankbare medewerking van vrijwilligers, was zorg gedragen voor een geweldig programma. Genoemd geslaagd wijkfeest, opgedeeld in drie dagdelen, was bedoeld voor alle kinderen, senioren en overige inwoners van Heksenberg/Pronsebroek.

Dit succes heeft de Stichting er toe aangezet om ook dit jaar 2017 een dergelijk festijn in het kader van de wijk sociale cohesie weer te organiseren en wel op zaterdag 20 mei 2017, uiteraard ook in het Gemeenschapshuis Heksenberg. Komend jaar wordt de organisatie nog meer cachet gegeven omdat er dan een samenwerking gaat plaats vinden met gymnastiekvereniging Fides, welke vereniging haar zestig jarig bestaan viert.

Zij zullen dan ook terecht mee betrokken worden met het wijkfeest, waaronder ook hun jeugdige leden integratie tijdens de kindermorgen. Goed nieuws is er weer voor de senioren, van de wijk. Voor hen zullen optreden het Bergdorf Duo, Limburgs topartieste/zangeres Marleen (Mols) uit Schinveld en de van TV-bekende duo De Knoppele. Waarschijnlijk zal er nog een verrassend optreden bijkomen..

Behalve de jeugd- en seniorenmiddag zal er vanaf 18.30 uur tot 22.00 uur de Fides reünie plaats vinden voor leden, oud leden. De avond is ook bedoeld voor  inwoners van Heksenberg/Pronsebroek en zijn belangstellende van buiten de wijk ook welkom. Ook ligt het in de bedoeling dat, voorafgaande aan de reünie, vanaf 18.00 uur een kleine (muzikale) wijkoptocht zal zijn. Kortom, Lente Festijn 2017 gaat weer een gezellige aangelegenheid worden.

 

 

 

Geef een reactie