BERNER MAATSCHAPPELIJK PARTNER VAN DE WEDSTRIJD RODA JC KERKRADE – PEC ZWOLLE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het zit in het Berner DNA om zich in te zetten voor kinderen die het moeilijk hebben. Na acties voor o.a. SOS Kinderdorpen, CliniClowns en diverse kinderkankerfondsen in de Benelux zoekt Berner steeds vaker de samenwerking op met Roda JC Midden in de Maatschappij.

Zo is Berner trouwe partner van Roda JC G-Stars en begin dit seizoen heeft Berner de actie mogelijk gemaakt om aandacht te vragen voor het 22q11 deletie syndroom. Berner is trots op het nieuwste project in dit rijtje: de Koempelcup, een voetbalcompetitie gedragen door fairplay en respect die in het najaar in een wijk in Kerkrade zal plaatsvinden. Berner en Roda JC Midden in de Maatschappij versterken elkaar in het maatschappelijk ondernemen.

Berner is trots op het nieuwste project in dit rijtje: de Koempelcup, een voetbalcompetitie gedragen door fairplay en respect die in het najaar in een wijk in Kerkrade zal plaatsvinden.
Berner en Roda JC Midden in de Maatschappij versterken elkaar in het maatschappelijk ondernemen. “We hebben niet voor niets het imago van ‘de vriendelijke speler‘ op de markt. Maar onze passie gaat veel verder dan onvoorwaardelijke betrokkenheid bij ons vak, de producten en onze klanten. Deze passie betekent ook aandacht hebben voor mens en maatschappij. Iets dat wij onze collega‘s meegeven. Iets dat we absoluut aanmoedigen binnen de Berner organisatie”, aldus Manfred Rouschop, Marketing Director Benelux.

Berner is dé partner voor o.a. universeel garages, dealerbedrijven, truck- en transportbedrijven en bouw-, timmer- en installatiebedrijven in Europa. Niet alleen vanwege de kwalitatieve producten, maar juist vanwege onze services, kennis en het contact dat onze vertegenwoordigers, specialisten en klantenservice dagelijks met onze klanten hebben. In 1957 startte oprichter Albert Berner zijn schroevenhandel in het Duitse Knzelsau. Vandaag de dag telt het familiebedrijf Berner 6.500 medewerkers in Europa, waarvan 350 in de Benelux.

Ook u kunt maatschappelijk partner van de wedstrijd worden en de maatschappelijke kracht van Roda JC versterken. Kijk voor meer informatie op www.rodajcmiddenindemaatschappij.nl of neem contact op via Mhouben@rodajc.nl

Geef een reactie