Gemeenteraad organiseert cursus over gemeentepolitiek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De gemeenteraad organiseert een cursus voor inwoners die zich interesseren voor lokaal bestuur en politiek.

Heeft u altijd al willen weten wat een gemeenteraad doet en hoe de gemeente besluiten neemt? Of heeft u er interesse in om een actieve bijdrage te leveren aan de besluitvorming in de gemeente Brunssum?

Bent u nieuwsgierig naar de antwoorden op deze vragen? Na het succes van voorgaande jaren, organiseert de gemeenteraad van Brunssum opnieuw een cursus voor inwoners die zich interesseren voor lokaal bestuur en politiek. Meedoen aan de lokale politiek is leuker dan u denkt!

Tijdens de cursus kunt u kennis opdoen van het lokale bestuur en ontdekken of en op welke manier u actief zou willen worden in de politiek. De bijeenkomsten zijn interactief en ook de burgemeester zal een bijdrage leveren. Verder vertellen raadsleden en fractieondersteuners over hun eigen ervaringen.

Aanmelden

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten in de avond, op maandag 1 mei, maandag 15 mei en maandag 29 mei 2017, telkens van 19 tot 21 uur in de raadzaal van het gemeentehuis, Lindeplein 1.

Deelname is voor inwoners van de gemeente Brunssum gratis.

U kunt zich aanmelden tot vrijdag 28 april bij Peter Peeters, raadsgriffier van de gemeente Brunssum, via griffie@brunssum.nl of 045 527 84 29. Ook voor vragen over de cursus kunt u bij hem terecht.

Wees er snel bij, er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar!

FotoAfdeling communicatie-Brunssum

Geef een reactie