Nieuwkoopse Plassen, Nieuwkoop, Zuid-Holland, Nederland, Europa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdagavond 25 april  Informatieavond in bezoekerscentrum 

 

Het bezoekerscentrum op de Brunssummerheide wordt aangestuurd door een klein team medewerkers, maar draait dankzij de enthousiaste inzet van een grote groep vrijwilligers. Van baliemedewerker, tot jeugdgids voor het scholenprogramma of vrijwillige boswachter bij excursies. Voor iedereen die graag zijn vrije tijd nuttig besteed in de natuur is er wel een taak weggelegd.

Door de grote aantrekkingskracht van de Brunssummerheide op bezoekers en een groeiende interesse in uitstapjes in de natuur in Parkstad is het team van het bezoekerscentrum op zoek naar mensen die het vrijwilligersteam willen komen versterken.

Heb je interesse in het ondersteunen van het werk van Natuurmonumenten in het algemeen en wil je in Parkstad het vrijwilligerswerk in de natuur komen versterken, kom dan vrijblijvend naar de speciale informatieavond in het bezoekerscentrum Brunssummerheide. Op dinsdagavond 25 april ontvangt Natuurmonumenten je graag om 19.30 uur voor een voorlichtingsavond en laat je kennis maken met de verschillende vrijwilligersfuncties die je vanuit het bezoekerscentrum kunt vervullen.

Aanmelden voor de voorlichtingsavond kan via het bezoekerscentrum onder telefoonnummer 045 – 563 03 55 of per mail op bc.brunssummerheide@natuurmonumenten.nl. Of kijk in de activiteitenagenda van Natuurmonumenten Brunssummerheide op www.nm.nl/agenda.

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Liesbet Berghof, telefoon (045) 5634838

Foto Natuurmonumenten vrijwilligers

 

Geef een reactie