Wethouder Ramon Lucassen benoemd tot Parkstad ambassadeur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op vrijdag 7 april is wethouder Ramon Lucassen, in zijn functie als portefeuillehouder Toerisme Parkstad, benoemd tot Parkstad ambassadeur. Het prachtige certificaat, dat symbool staat voor een positieve bijdrage aan het imago van de regio, ontving hij uit handen van gedeputeerde Eric Geurts.

Ramon Lucassen kreeg deze titel precies een jaar na het winnen van de Tourism for Tomorrow Award 2016. Een prijs die de regio onder meer won voor de duurzame, toeristische transformatie gedurende de laatste vijftien jaar, een transformatie van zwart naar groen. Hij is ontzettend blij met deze erkenning, maar volgens hem is het krijgen van de titel ‘ambassadeur’ niet noodzakelijk om een bijdrage te leveren aan de regio en de trots op onze regio uit te stralen: “Iedereen die in Parkstad woont en werkt, is een ambassadeur van de regio, elke dag opnieuw. Het krijgen van een certificaat is uiteraard geweldig maar niet noodzakelijk. Parkstad heeft ruim 250.000 inwoners en dus ambassadeurs. Wij kunnen allemaal trots zijn op onze regio, dit uitstralen en een bijdrage leveren aan ons imago. Hier geldt namelijk: we doen het samen!’.

(Foto: Leo Sikkinga – Foto Parkstad)

Geef een reactie