Samenloop woensdag 10 mei in de wijk MSP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 De wijk MSP is de laatste jaren flink op de schop gegaan. En nog steeds wordt er op diverse plekken hard gewerkt. Dit allemaal om de buurt mooier, veiliger en leefbaarder te maken. Maar er is altijd ruimte voor verbetering! En om die verbetering te bereiken hebben we iedereen in de wijk hard nodig!

Daarom organiseren we weer een buurtschouw, maar wel in een nieuw jasje: de Samenloop! Alle betrokken partijen zetten nadrukkelijk in op samenwerking met de inwoners van MSP. We gaan niet alleen kijken naar wat er beter kan, we gaan vooral ook kijken hoe we samen tot oplossingen kunnen komen!

Samenloop 10 mei 17.00-19.30

De eerste SamenLoop concentreert zich in en rondom Schaesbergerveld. We starten en sluiten af in ’t Leiehoes. We lopen o.a. door de Limburgiastraat, Den Haagstraat, Amsterdamstraat, Venlostraat, Apeldoornstraat, Goselingestraat, Aalbersestraat en Van Limburg Stirumstraat. Andere buurten en straten van MSP komen de volgende keer aan bod. De wijk is nou eenmaal te groot om helemaal in één keer door te lopen.

De wijkagent, Weller, Woonpunt, Alcander, bureau handhaving en uiteraard de gemeente zijn erbij. Ook wijkwethouder dhr. Van Zutphen loopt mee.

Wilt u er ook bij zijn? Meld u dan even aan via c.boswell@heerlen.nl.

Foto Afdelingcommunicatie Heerlen

Geef een reactie