Het afgelopen jaar heeft de gemeente Kerkrade samen met de ondernemersvereniging ‘Kerkrade Hartstikke Goed’ ervoor gezorgd dat er iedere week iets te doen was in Kerkrade-Centrum. Dit werd zowel door bezoekers als ondernemers als positief ervaren. Daarom vinden er ook in 2017 iedere week activiteiten dan wel evenementen plaats in Kerkrade-Centrum.

“Deze wekelijkse activiteiten en evenementen hebben bijgedragen aan meer levendigheid gedurende de bouwperiode. De positieve reacties hebben ons doen besluiten om deze aanpak in 2017 voort te zetten”, laat wethouder Tim Weijers (coördinatie evenementen) weten. Zo vinden er in aanloop naar het WMC evenementen als Muziekrally, Bierfestival en Kindermarkt plaats. In het najaar staat onder andere Alpe d’HuKids, Kirchroa jeet plat en de Lambertusmarkt op het programma.

Informeren

Om alle bezoekers op de hoogte te stellen wordt iedere maand een digitale flyer en een poster samengesteld. De flyer is o.a. terug te vinden op de Facebookpagina ‘Beleef Kerkrade’. Deze middelen worden nu aangevuld door een maandelijkse digitale nieuwsbrief van de gemeente Kerkrade. In de nieuwsbrief leest u de evenementen, laatste beleidsontwikkelingen en tips van de gemeente. Direct aanmelden voor de digitale nieuwsbrief

Foto®Parkstadactueel/Lucho Carreno

Geef een reactie