Op zaterdag 22 en zondag 23 april 2017 organiseert Wandelvereniging Vilt alweer voor de 6 e keer het traditionele wandelweekend door de Zuid-Limburgse bloesemwereld.

Vanaf 2016 omgedoopt tot een echte Bloesem2daagse met elke dag 5 afstanden. Deze afstanden zijn zoals gebruikelijk weer 8, 14, 21, 28 en 42 kilometer.

Op beide dagen is de 8 km ingericht als jeugd- en gezinswandeling met daarin op zondag diverse traditionele educatieve elementen. Op beide dagen is het lopen van een dagtocht mogelijk: de bloesemzaterdag en/of de bloesemzondag.

De start vindt ook dit jaar plaats vanaf de Coöperatieve Fruitveiling in Margraten, Aan de Fremme 33.

Daar is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Het inschrijfgeld voor de 2daagse bedraagt € 8,00 exclusief sticker, te betalen bij de start. De dagtochten kosten € 4,00 per dag. Dit alles inclusief een lekkere versnapering onderweg. Sticker € 0,25. Leden van erkende wandelverenigingen of bonden ontvangen op vertoon van de bondspas een aantrekkelijke korting van 50%: € 4,00 voor de 2daagse en € 2,00 voor een van de dagtochten. Het IVV-stempel is aanwezig.

VOOR MEER INFORMATIE NEEM GERUST VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Klik hier http://wandelverenigingvilt.nl/contact/

Foto’s®Lucho Carreno

 

Geef een reactie