Cultuurhuis heerlen-Tijdens deze speciale avond treden drie bands op.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billy Walton Band

1 avond, 3 bands!

Datum: maandag 17 april

Aanvang: 19.30 uur

Voorverkoopprijs 10 euro, avondkassa 15 euro

 

Tijdens deze speciale avond treden er niet één, niet twee, maar drie bands op.

 

Cal and the Leavin’ Train presenteerd afgelopen oktober hun eerste CD in Cultuurhuis. Deze energieke band bestaat uit: Calien Eurlings (gitaar en zang), Marc Delaet (gitaar), Paul Pelzer (toetsen), Loes Diederen (saxofoon), Dwayne Houben (drums) en Hans Beckers (bas). Cal zet samen met haar band pittige eigen geschreven nummers neer. De muziek is te omschrijven als een unieke mix van stevige pop, americana en rock.

De tweede band stond eerder dit jaar ook al in Cultuurhuis Heerlen: The Dynamics. Deze groep Limburgse muzikanten creëren een nieuwe sound door diverse stijlen te combineren. Het repertoire bestaat uit covers welke in geheel eigen stijl worden uitgevoerd. Naast de covers kan natuurlijk eigen werk niet ontbreken. Blues, Rock, Soul, Funk, Pop, Jazz,  niets is te gek voor de mannen van The Dynamics. Chivy Kuhles : Gitaar en zang, Etienne Van Etten,  Gitaar Julius Takacs : Basgitaar, Stephen Van Dolder : Drums

De Amerikaanse Billy Wilton Band zal het rijtje sluiten. Deze band plaats zich zelf in de categorie: old-school rock n soul band. En met al 4 albums en een nominatie voor een British Blues Award.

 

19:00 Deuren open

19:30 Cal and the Leavin`Train

20:30 The Dynamics

21:30 Billy Walton Band

23:00 Einde

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: 
http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Geef een reactie