MODESHOW BIJ HET LEGER DES HEILS OP 20 APRIL A.S.

HORIZONSTRAAT 77, BRUNSSUM

AANVANG 10.00 UUR

Al jaar en dag is bekend, dat het Leger des Heils kleding inzamelt en dit weer uitdeelt aan mens met een smalle beurs of de kleding verkoopt en met de opbrengst weer andere maatschappelijke activiteiten steunt.

Met deze kleding wordt een modeshow gehouden. Precies één jaar geleden zijn wij gestart met een eerste modeshow en door het toenemend succes wordt op donderdag 20 april a.s. al weer voor de derde keer een modeshow gehouden. We beginnen om 10.00 uur en natuurlijk is er (gratis) koffie. Er is ook een loterij, waarvoor u bij de ingang lootjes kunt kopen en waar leuke prijzen aan verbonden zijn. Na de show is er gelegenheid om zelf in de winkel te kijken en te kopen. Tevens kunt u een broodje en een kop soep nuttigen. De modeshow wordt gehouden in het gebouw van het Leger des Heils aan de Horizonstraat 77 te Brunssum. Iedereen is welkom en we zijn er zeker van dat dit ook weer een heel gezellige morgen wordt.

 

Geef een reactie