Radio Zuyd viert dit jaar het 50-jarig bestaansjubileum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het jubileumjaar wordt met tal van feestelijkheden gevierd. Het eerste grote evenement staat komend weekend gepland. Van zaterdag 15 april 10.00 uur tot maandag 17 april 12.00 uur is het programma ‘De Muziekbox’ vijftig uur lang onafgebroken on-air. Heel wat bekende gasten krijgen hierin een plek.

Radio Zuyd legt een link tussen de wereld van patiënten in zieken- en verpleeghuizen en de buitenwereld.  De uitzendingen worden verzorgd vanuit Zuyderland Medisch Centrum Heerlen en op locatie. Radio Zuyd is te ontvangen op locatie Heerlen en via www.radiozuyd.nl.

Vanaf zaterdag 10.00 uur gaan presentatoren Marcel Verheijden en Marc Nefkens de uitdaging aan om het programma ‘De Muziekbox’ 50 uur lang te presenteren. De 750 meest favoriete nummers uit het programma komen voorbij, net als een aantal bekende gasten. Het programma wordt zaterdag geopend door de Commissaris van de Koning, Theo Bovens. Verder schuiven die dag aan: Paul van Loo (zanger/tekstschrijver), Roy Wanders (topfotograaf), Jennifer van Zuilen (zangtalent uit Den Haag), Barry Braeken (wethouder cultuur gemeente Heerlen), Leo Hauben (hoofdredacteur L1), Bart Wenschot (ballonvaarder) en Thom Leblanc (directeur Financieel Economische Zaken van Leeuwenborgh). Het programma wordt afgewisseld met spelletjes en muziekverzoekjes.

Reacties zijn van harte welkom via tel. 045 – 57 66500 of radiozuyd@outlook.com

Foto Afdelingcommunicatie Zuyderland.

 

Geef een reactie