Rkvv Voerendaal-dubbel inhaalprogramma mochten we deze paasdagen.

Met een dubbel inhaalprogramma mochten we deze paasdagen flink aan de bak, te beginnen met de uitwedstrijd bij SVN op zaterdag. Thuis werd er enkele maanden geleden verloren met 1-2 waar er meer in gezeten had.

Na de matige 1-1 thuis tegen Schimmert wilden we ons revancheren. Iets later dan gepland begon de wedstrijd en we keken helaas al snel tegen een achterstand aan. Een lange trap van achteruit werd door de spits knap verlengd in de kruising achter Freek: 1-0. Hierna probeerden we onze rug te rechten en dat lukte aardig.

We pushten door richting het doel van de tegenstander en dat leverde uiteindelijk ook resultaat op. Michel kon doorstomen na een knappe actie en schoot de bal in de lange hoek langs de doelman: 1-1. We voelden dat er wellicht wat te halen viel vandaag. Vlak voor rust keken we echter weer tegen een achterstand aan nadat de doelpuntenmaker, die hard binnen knalde, met een fraaie pass werd vrijgezet: 2-1.

Na rust kreeg de thuisploeg enkele kansen om het af te maken maar dat verzuimden ze, waardoor we in leven bleven. Grootste wapenfeiten waren een kopbal van Luc welke er niet in ging en een kopbal van Kay welke op de paal belandde. Helaas dus weer geen punten en het aantal mogelijk te behalen punten daalt met de wedstrijd. Maandag nieuwe kansen tegen Simpelveld.