Hoofdmenu

Een goed paasweekeinde voor de mannen van SVN/BtB Consultancy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het was een in alle opzichten een goed paasweekeinde voor de mannen van SVN/BtB Consultancy. Zaterdag werd Voerendaal met 2-1 verslagen en hiermee de 2de periodetitel en vandaag was het de beurt aan BMR om het onderspit te delven.Door deze overwinning heeft SVN/BtB Consultancy de koppositie van Sportclub ’25 overgenomen en staat dankzij een beter doelsaldo nu op rang 1. De mannen uit Mheer speelden al hun 4 wedstrijd binnen 9 dagen en dat was te merken.

De krachten vloeiden langzaam weg en SVN maakte er dankbaar gebruik van. De 1-0 werd door Robbert van Esburg op prachtige wijze afgemaakt en een strakke harde voorzet van Jasper Braad deponeerde speler Patrick Kleine van BMR in eigen doel. Er waren kansen genoeg maar helaas gaat niet iedere bal op doel er in. In de 2de helft probeerde BMR nog wat te doen maar behalve een schot naast en een vermeende handsbal van een speler van SVN was dit alles wat BMR te bieden had.

Vichy Marchena teisterde nog eens het houtwerk en Raúl Erkens vond de doelman op zijn weg.

Toch viel de verdiende 3de treffer. Sefa Sarigöz zette zelf een aanval op en wist beheerst te scoren. Met nog 4 finales voor de boeg zit een kampioenschap er nog steeds in en de race gaat uitsluitend nog tussen SVN/BtB Consultancy en Sportclub ’25.

Zondag 23 april speelt SVN/BtB Consultancy om 14:30 uur thuis tegen SVME uit Eijsden.

Foto’s en tekst SVN/BtB Consultancy