Hoofdmenu

Kleding WMC-hostessen en -hosts gepresenteerd tijdens modeshow in Kerkrade-centrum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto is de kleding van de hostessen en hosts tijdens het WMC 2017 te zien.

Kleding WMC-hostessen en -hosts gepresenteerd tijdens modeshow in Kerkrade-centrum

Benieuwd hoe de hostessen en hosts er tijdens het aankomende WMC bij lopen? Aanstaande zaterdag, 22 april, wordt de kleding die de gastdames en -heren tijdens het WMC 2017 zullen dragen voor het eerst getoond.

De onthulling van de outfits vindt plaats tijdens de finale van een modeshow bij @Bertine Fashion (Markt 19, Kerkrade). De show begint om 15.00 uur en zal in de zaak zelf en buiten de zaak plaatsvinden. De presentatie van de modeshow is in handen van Vivian Lataster. De suppliers van het WMC, die onder andere de kleding van de hostessen en hosts mogelijk maken, zijn de volgende bedrijven: Mannenmode Geilenkirchen, Yvil modeschoenen en lederwaren, Bemelmans Optiek, Bodyfashion Claudette, Eventief, Wiertz Company, Keram Mini-BMW en @Bertine Fashion.

Foto WMC