BEKKERVELD B2 BETAALT PRIJS VOOR GERINGE EFFECTIVITEIT:

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekkerveld B2 haalde afgelopen zaterdag tegen Weltania B1 een te laag rendement uit de kansen die het wist te creëren. In een spannend en onderhoudend duel kwam het zowel door individuele acties als door een aantal goede combinaties tot de nodige kansen.

Waar Bekkerveld zich de meerdere toonde van Weltania was het de grotere effectiviteit van de laatste ploeg die een ontnuchterende ruststand opleverde; 2 – 0 in het voordeel van Weltania.

Na de rust probeerde Bekkerveld met een offensievere bezetting de zaken recht te zetten. Toen na een slimme spelhervatting de 2 -1 werd gescoord leek dit zowaar binnen bereik. Helaas wist Weltania snel hierna uit een penalty de 3 – 1 aan te tekenen.

Er bleven kansen komen voor Bekkerveld en dit resulteerde in de 3- 2. De resterende tijd bleek te kort om alsnog een punt binnen te kunnen slepen. Een zure nederlaag, maar met voortzetting van dit vertoonde spel moet het voor Bekkerveld B2 mogelijk zijn in het resterende deel van de competitie de punten te gaan pakken.

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno

klik hier voor de volledige reportage http://luchocarreno.nl/2017/04/23/22-04-2017-weltania-b1-bekkerveld-b2-jo17/

 

 

 

Geef een reactie