Donderdag 4 mei Op pad met de paddenman zoektocht naar padden en kikkers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sommige dieren “springen” je bij wijze van spreken in het oog op de Brunssummerheide, zoals de schapen, of met wat meer geluk een ree. Maar andere dieren leven heel verborgen.

Die zie je niet zomaar tijdens je bezoek aan de hei. Gelukkig hebben we bij Natuurmonumenten een echte Paddenman, hij weet waar veel van die prachtige diertjes te vinden zijn. Wil je die dieren ook wel eens zien en wil je de verhalen horen over hoe ze leven? Ga dan op donderdag 4 mei mee met de paddenman op pad om zoveel mogelijk van deze dieren te ontdekken.

Hij vertrekt om 14.00 uur bij het bezoekerscentrum. Deze gezinsexcursie kost voor kinderen van OERRR en leden van Natuurmonumenten t/m 12 jaar € 4,- en boven de 12 jaar € 5,- p.p. Ben je geen lid dan betaal je t/m 12 jaar € 7,- en boven 12 jaar € 8,-.

Informatie en reserveren

Alle activiteiten op de Brunssummerheide starten vanaf het bezoekerscentrum, gelegen aan de Schaapskooiweg 99 te Heerlen. De begeleide programma’s dien je vooraf te reserveren op www.natuurmonumenten.nl/agenda. Hier vind je ook alle informatie over de verschillende expedities.

 Het bezoekerscentrum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en in de meivakantie ook op maandag! En telefonisch bereikbaar onder nummer 045-563 03 55.

Harderbos Avonturenroute

Foto Natuurmonumenten

Geef een reactie