Kokkies Muziek Spektakel op de Markt


Op woensdag 14 juni vindt van 13.30 uur tot 16.30 uur op de Markt Kokkies Muziek Spektakel plaats. Het muziekspektakel wordt gehouden ter ere van het 30-jarig jubileum van Kinder Opvang Kerkrade/Parkstad (KOK/KOP).

Omdat het evenement een kleine maand voor de start van het WMC plaatsvindt, is gekozen voor een muziekspektakel. Kinderen van de verschillende locaties van KOK/KOP zullen optredens verzorgen op een podium. Tussendoor geeft Dance and Sports Move twee keer een dansclinic van een half uur. Roger Lataster praat de middag aan elkaar en tussen de optredens door zorgt een dj voor muziek.

Volop vertier Behalve de optredens op het podium worden er allerlei activiteiten voor de kinderen op de Markt georganiseerd. Zo zullen er diverse springkussens, een kratstapeltoren en een stormbaan staan, kunnen er Oudhollandse spellen gespeeld worden en is er een silent disco. Verder kunnen de kinderen schilderen en knutselen met het thema muziek en staat er een rad van fortuin waar leuke prijsjes gewonnen kunnen worden. Alle opbrengsten zijn voor het goede doel, Stichting Wensulance, die ook tijdens Kokkies Muziek Spektakel aanwezig zal zijn.

 

Geef een reactie