Feest in Welten! Live muziek, braderie, garagesale, samen wandelen en nog veel meer!

  • Van: zondag 18 juni 2017 10:00
  • Tot: zondag 18 juni 2017 17:00
  • Locatie: Weltertuijnstraat te Welten
  • Categorie: Festival / evenement

Zondag 18 juni is het weer tijd voor een ouderwetse Weltense Schuifel. Vanaf 10:00 gaat de braderie van start aan de Weltertuynstraat. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn doorlopend diverse optredens te zien en te horen van diverse bands, blaaskapellen en andere artiesten. Gezelligheid gegarandeerd en over de kinderen hoeft u zich geen zorgen te maken: zij vermaken zich intussen op het springkussen!

Om 10 uur start een wandeling van 5 km bij de kerk van Welten. Tussen 10 en 15 uur kunt u door de hele buurt snuffelen bij ieder adres dat deelneemt aan de garagesale. Vanaf 10 uur is er een gratis plattegrond met alle adressen af te halen bij de bonnenverkoop. Er zijn nog enkele kramen te huur! Voor slechts 25 euro bent u gegarandeerd van een vaste plek.

Meld u aan en reserveer een plek via info@tog-welten.nl of telefoon 06-46108579.

 

 

Geef een reactie