Op 23 juni aanstaande start om 15.00 uur de kermis in Kerkrade-Centrum. Tot en met 28 juni kan jong en oud genieten van de verschillende attracties, lekkere suikerspin en gezelligheid op de Markt.

Programma Tijdens de openingsdag op vrijdag 23 juni zal vanaf 20.00 uur Sambaband Animoso voor de juiste sfeer zorgen op het kermisterrein. Woensdag 28 juni zal clown Desalles vanaf 14.00 uur de kleinste bezoekers amuseren en verrassen met zijn balloncreaties.

Op de kermis staan de bekende attracties zoals de vliegtuigmolen, breakdance en de trampolines. Maar dit jaar zullen de Booster en de Polype na een aantal jaar afwezigheid ook weer te beleven zijn op de Kerkraadse kermis.

Weekmarkt Vanwege de kermis zal de weekmarkt van vrijdag 23 juni aanstaande verplaatst worden naar de Hoofdstraat en de Poststraat.

Foto Parkstadactuel/Lucho Carreno

Geef een reactie