Feestterrein bij Kasteelhoeve CortenbachVoerendaal Naar de website

Op zondag 16 juli zal het Zuid-Limburgse dorp Voerendaal gastheer zijn voor meer dan 50 schutterijen die deelnemen aan het Zuid-Limburgs Federatiefeest (ZLF), het één na grootste schuttersfestijn van Nederland. Het ZLF biedt voor zowel schutters als burgers een gevarieerd programma met folklore, eeuwenoude tradities, spanning en plezier. Koninklijke Schutterij Sint Sebastianus heet iedereen van harte welkom. Programma:

13 juli: Mansluuj-Kienen m.m.v. Richtig Rex en Demi-Sec.
14 juli: Rowwen Hèze, voorprogramma: Gipfel Power.
15 juli: Q-Music Foute Party, muziek voor jong en oud.
16 juli: DJ Wim Frijns, Big Benny, Erwin en Anderkovver.

ZLSF
De Zuid-Limburgse Schutters Federatie (ZLSF) bestaat uit de aangesloten schutterijen van de Schuttersbond Sint Gerardus, Schuttersbond Born-Echt e.o. en de Rooms Katholieke Zuid-Limburgse Schuttersbond. Ieder jaar wordt door één van de drie aangesloten bonden per lotingcyclus een van de ruim 60 schutterijen aangewezen die de organisatie van het  Zuid-Limburgs Federatiefeest (ZLF) op zich mag nemen.

Geef een reactie