Film Through the Wall te zien bij het Filmhuis de Spiegel

Israël, 2016 / 110 minuten

Regie: Rama Burshtein

Met: Noa Kooler, Dafi Alferon, Oded Leopold e.a.

Voorpremière

 

 

Donderdag 3 augustus / 20.00 uur     TICKETS

Vrijdag 4 augustus / 20.00 uur           TICKETS

Zaterdag 5 augustus / 20.00 uur        TICKETS

 

Dertiger Michal is van plan in het huwelijksbootje te stappen, maar te midden van alle voorbereidingen haakt de bruidegom af. Michal wil niet terug naar haar eerdere leven vol dates en gaat op haar eigen wijze op zoek naar een bruidegom. De trouwdatum staat al vast, ze heeft een maand de tijd. De locatie, de trouwjurk en het appartement zijn er al, nu nog een geschikte huwelijkskandidaat.
Regisseuse Rama Burshtein maakte eerder de prachtige film Fill the Void. Ook die film gaat over een bruiloft binnen een orthodoxe omgeving. Hoofdrolspeelster Noa Kooler, een actrice die vooral komisch werk maakt, werd in Israël meer dan terecht bekroond met de prijs voor beste actrice van het jaar. Een verrukkelijke, romantische tragikomedie voor vrouwen én mannen

 

 

https://youtu.be/JYaav2piUTE

 

Filmhuis De Spiegel

Schunck 5.0 Bongerd 18

045 577 22 79

reserveringen

info@filmhuisdespiegel.nl 

www.filmhuisdespiegel.nl

 

 

Geef een reactie