Intrigerend Vogelsang in Eifel nu ook geschikt voor vakantie uitstapje  

 

De Eifel is in Limburg van oudsher een favoriete bestemming in de vakantieperiode. Vogelsang IP in Nationaalpark Eifel is met een Indoor en Outdoor aanbod sinds kort ook geschikt voor familieuitstapjes. 

De feeëriek gelegen voormalige Naziburcht Vogelsang is de afgelopen jaren met de nodige overheidssubsidies omgebouwd tot een internationaal bezoekers en ontmoetingscentrum. Tot 26 augustus zijn er dagelijks ook Nederlandstalige rondleidingen die samen met video’s en foto’s   inzicht geven in de bijzondere, en soms beklemmende, NS-geschiedenis van Vogelsang. Een hoogtepunt van de rondleiding vormt de torenbeklimming. Op het hoogste punt aangekomen kun je genieten van een unieke 360 graden uitzicht over Nationalpark Eifel.

Naast de expo ‘Bestimmung: Herrenmensch’ is er ook een expo ‘Wildnis(t)räume“ des Nationalpark-Zentrums Eifel’. Deze tentoonstelling is ook uitermate geschikt voor jongere kinderen.

Het bezoekerscentrum op Vogelsang, inclusief,  is dagelijks van 10.00 tot 17.00 geopend. In het weekend zijn er om 11.00 en 14.00 rondleidingen. Op weekdagen zijn er dagelijks om 14.00 rondleidingen. Meer info via: www.vogelsang-ip.de

Foto Panoramablik Vogelsang IP-Roman Hövel

Geef een reactie