Opening Glennys Kinderschoenen & Kleding

Wethouder Jo Schlangen feliciteert Glenn Jasper en zijn moeder met
Glennys Kinderschoenen & Kleding in de Orlandopassage.
Droom

 

Sinds kort is het stadscentrum van Kerkrade weer een winkel rijker. Vorige week verrichtte wethouder Jo Schlangen de officiële opening van Glennys Kinderschoenen & Kleding in de Orlandopassage.

Ondernemer Glenn Jasper zit al jaren in de schoenenbranche. Zijn droom voor een eigen zaak kwam uit in Kerkrade. “Het nieuwe Kerkrade spreekt mij bijzonder aan”, aldus een enthousiaste Glenn Jasper. “Een gevarieerd stadscentrum met onder meer winkels, horeca, stadspark en binnenkort het cultuurcluster is volgens mij de enige juiste mix voor de toekomst”.

Kwalitatieve aanvulling

Wethouder Jo Schlangen vervolgt: “Met Glennys Kinderschoenen & Kleding hebben we weer een kwalitatieve aanvulling van ons centrum. En ondertussen is de Orlandopassage ook weer volledig bezet. Ik wens Glenn veel succes met zijn nieuwe zaak”.

Foto Gemeente Kerkrade

Geef een reactie