Song to Song is typische Terrence Malick met meer sfeer dan plot

 

 

 

Verenigde Staten, 2017 / 129 minuten

Regie: Terrence MalickMet: Rooney Mara, Ryan Gosling, Michael Fassbender, Natalie Portman, Cate Blanchett, Val Kilmer,Berenice Marlohe, Iggy Pop, Patti Smith, Holly Hunter, Lykke Li

In samenwerking met poppodium De Nieuwe Nor.

 

Donderdag 10 augustus / 20.00 uur     TICKETS

Vrijdag 11 augustus / 20.00 uur           TICKETS

Zaterdag 12 augustus / 20.00 uur        TICKETS

In Song to Song toont Terrence Malick een rock ‘n’ roll wereld van verleiding en verraad. De mooie poëtische beelden van de film zijn typerend voor de sfeer die we van deze regisseur kennen.

De jonge, ambitieuze en onzekere Faye (Rooney Mara) legt het aan met muziekproducent Cook (Michael Fassbender). Ze hoopt dat dat haar carrière ten goede zal komen. Als ze BV (Ryan Gosling) ontmoet, ontdekt ze wat echte liefde kan zijn, maar het lukt haar niet Cook los te laten. Op zijn beurt verleidt Cook een serveerster (Natalie Portman) die zo opeens toegang krijgt tot een haar vreemde, losgeslagen wereld van rijken.

De geliefden draaien om elkaar heen, maar worden vooral met zichzelf geconfronteerd. Zijn ze wie ze denken te zijn? Worden ze wat ze hopen te worden? Als in een schilderij van Jeroen Bosch (volgens Variety) onthullen de acteurs de grenzen van zichzelf. De muziek van de festivals in Austin, Texas geeft de film een dikke bonus: voorbij komen onder meer Iggy Pop, Patti Smith en The Red hot Chili Peppers.

 

 

https://youtu.be/9QurTwUE_g8?t=21

 

 

Filmhuis De Spiegel

Schunck 5.0 Bongerd 18

045 577 22 79

reserveringen

info@filmhuisdespiegel.nl 

www.filmhuisdespiegel.nl

Geef een reactie