Lezing: “Sri Lanka”” door Jo Knubben(bekend van de wandelboekjes)

Woensdag 16 augustus

  Bibliotheek Landgraaf Raadhuisplein 1

Van:       19.30 uur tot 21.30 uur

Kosten:  Leden €2,50. Niet-leden €3,50. Incl. koffie, thee, fris.

Aanmelden: 045-5695660 of info@bibliotheeklandgraaf.nl

 

Jo Knubben vertelt voor de pauze over het Senehasaproject in Sri Lanka.  Het is een project voor kansarme ouderen. In 2006 is de start geweest voor de bouw van een kleinschalig zorgcentrum in Baddegama. Het Seniorhome bestaat uit 4 groepswoningen en een hoofdgebouw met een capaciteit voor 48 bewoners. Een en ander is mede gerealiseerd door Sevagram (Heerlen) en Vebego (Voerendaal) en nu is het hele project in handen van de St. Senehasa, waar Jo deel van uitmaakt als secretaris, vice-voorzitter en activiteitencoordinator. Bestuursleden betalen alles zelf incl. reiskosten.

Alle lezingen die Jo geeft komen ten bate van dit project. In deel twee van de lezing neemt Jo ons mee op een rondreis door het schitterende eiland Sri Lanka.

In de pauze en na afloop bestaat de  mogelijkheid tot het kopen van mooie artikelen uit Sri Lanka: boeddhabeeldjes, olifantjes, kettingen, kruiden: peperkorrels, chilipoeder, kurkuma, div. curry’s. Verder is ook eigengemaakte biologische Senehasajam te koop: aardbeien, bramen, kersen , blauwe bessen, sinaasappel en pruimen

Foto Bibliotheek Landgraaf

 

 

 

Geef een reactie