Foto: Rij boven van links naar rechts: Cliff Reijnders (gemeente Landgraaf), Diana Daemen (personeelsconsulent Balanz), Fred Burhenne (Balanz), Robert Pieters (rayonmanager Balanz). Rij vooraan van links naar rechts:  Jeroen Blommers (conciërge), Zach de Lang (Ontwikkelcoach gemeentelijk werkbedrijf) en George Breuer (conciërge).

In samenwerking met ondernemers en vrijwilligersorganisaties uit Landgraaf begeleidt, coacht en ontwikkelt het gemeentelijk werkbedrijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het ultieme doel is een betaalde baan, zodat zij niet meer afhankelijk zijn van een uitkering.

De gemeente Landgraaf geeft daarin het goede voorbeeld. Jeroen Blommers en George Breuer ontwikkelden zich met behulp van het gemeente werkbedrijf tot conciërges en vanaf 1 augustus zijn ze aan de slag gegaan bij de afdeling Facilitair Bedrijf van de gemeente. In eerste instantie op inhuurbasis via Balanz Facilitair, maar de verwachting is dat ze na 2 jaar volledig in dienst komen bij de gemeente Landgraaf.

Foto Gemeente Landgraaf

 

Geef een reactie