Bekkerveld festival wordt dit jaar voor de 49e keer georganiseerd in de multifunctionele accommodatie A Gene Bek, de thuisbasis van RKSV Bekkerveld. Het festival vindt dit jaar plaats van donderdag 24 t/m zondag 27 augustus.

Dit jaar heeft de organisatie het wederom voor elkaar gekregen topacts te programmeren. Op donderdag staat bijvoorbeeld BOEF! op het affiche. Een van de bekendste nederhop artiesten van dit moment. Zijn streamingrecord is hierbij zeker niet onopgemerkt gebleven! Op zaterdagavond wordt het gegarandeerd een knalfeest met niemand minder dan Mental Theo. Een van de meest succesvolle 90’s artiesten uit de geschiedenis met happy hardcore klassiekers als ‘Wonderful Days’, ‘Hardcore Feelings’ en ‘Stars’.

Op donderdag 24 augustus wordt afgetrapt met de eerste editie van het nieuwe 16+ concept: BIZAR! Verwacht een bizarre avond met BOEF!, Dave Roelvink, Morello Twins en Boscha Nova.

Ook op vrijdagavond staan met coverbands The Tour en LIJN 7 verrassende acts op het programma. The Tour is één van de meest geboekte coverbands van Nederland. LIJN 7 is de feestband met als motto gas erop, dak eraf! Samen zorgen deze twee top-coverbands gegarandeerd voor een onvergetelijk feest der herkenning.

De zaterdagochtend van Bekkerveld festival begint om 9 uur met een Mega Vlooienmarkt. Tussen 12.30 uur en 14.30 uur speelt talent uit de regio van Parkstad Popstad op het podium. Na afloop van de vlooienmarkt om 15.30 uur treedt coverband WeZienWel op met akoestische pop/rock covers.
Vanaf 20.30 uur neemt topcoverband De Coronas het podium over. De Coronas brengen een unieke interactieve muziekshow waarbij het publiek de muziek bepaalt! De zaterdag wordt knallend afgesloten met niemand minder dan Mental Theo!

Op zondag 27 augustus kun je vanaf 14 uur live Formule 1 kijken op een XL scherm! Tijdens deze middag zijn er tevens F1 simulatoren aanwezig en zal DJ Wim Frijns de middag muzikaal opluisteren. Om 15.30 uur staat Nur Deutsche Welle op het programma. Vanaf 18.30 uur nemen de Rolling Beatles het over. Het weekend wordt gepast afgesloten met de enige echte And’re Hazes Band!

Bekkerveld festival is de perfecte afsluiting van de zomervakantie voor jong en oud. Dit feest wil je toch niet missen?

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.wijzijnbizar.nl en/of www.bekkerveldfestival.nl.

 

Geef een reactie