Tieëkezinge Kirchroa op 2 september op Abdij Rolduc


In samenwerking tussen L1 TV, Abdij Rolduc en de gemeente Kerkrade wordt ook dit jaar weer het Tieëkezinge Kirchroa georganiseerd. Op zaterdag 2 september zingen bekende Limburgse artiesten liedjes met het publiek op het buitenterras van Abdij Rolduc. Zo zullen Erwin, Big Benny, Janine Kitzen, Toddezèk, Bjorn en Mieke, Marc Hermans en Joost Meijs hun opwachting maken. Bart Storcken en Roel van Wijk verzorgen de muzikale begeleiding.

Vorig jaar kon heel Limburg voor het eerst meegenieten van het Tieëkezinge, dat in Kerkrade en omstreken een bekend fenomeen is. Het succes van deze eerste editie op Rolduc die door L1 TV uitgezonden werd, zorgde er voor dat het enthousiasme onder de initiatiefnemers groot was om dit evenement in 2017 wederom te organiseren.

Gratis toegang

Net als vorig jaar is de toegang van het Tieëkezinge gratis. Bezoekers worden dan ook van harte uitgenodigd om samen met vrienden, familie, zangvereniging of andere bekenden mee te komen zingen. Het Tieëkezinge begint om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur en wordt weer opgenomen door L1 TV. Voor de bezoekers en meezingers zijn boekjes met teksten aanwezig. De opnames worden dit najaar in drie delen uitgezonden op L1 TV.

Poster Tieëkezinge Kirchroa

Geef een reactie