Vanaf aanstaande zondag kan er weer gespaard worden bij de plus Winnubst!

Ze komen eraan….. de Emoji’s.
Vanaf aanstaande zondag kan er weer gespaard worden!

Plus houdt een spaaractie met emoji’s. Vanaf 27 augustus tot 30 september kunnen kinderen sparen voor de socialmediakarakters uit de film The Emoji Movie.

Dat bevestigen enkele Plus-ondernemers tegenover Distrifood. De actie wordt vanaf maandag 27 augustus door Plus gepromoot.

In totaal 24 varianten .Dan wordt voor klanten duidelijk hoe zij kunnen sparen voor figuurtjes als ‘de vrolijke drol’ en ‘de roze eenhoorn’. Bij besteding van €15 krijgen klanten een zakje met daarin een emoji. Bij actieproducten zijn extra emoji’s te sparen. In totaal zijn er 24 varianten.

Bewaarblik is te koop. Om de poppetjes te bewaren is er een speciaal bewaarblik ontworpen, dat in de vestigingen van Plus te koop is voor €2,49. Ook is een pennetje beschikbaar waarmee het figuurtje op papier is om te trekken. In de weken 36 tot en met 39 wordt gewerkt met een limited edition. Verkrijgbaar zijn dan de meest exclusieve karakters, gebaseerd op de Emoji-film die bezoekers laat zien wat er aan de binnenkant van een smart-phone gebeurt.

 

Geef een reactie