Na Heksenberg, ook Top Sjoes Dames schoenen- en kleding in Brunssum.

 

Na Heksenberg, ook Top Sjoes Dames schoenen- en kleding in Brunssum Per 1 september ook gevestigd in Winkelcentrum De Parel

Bij vele dames uit Heerlen en omgeving ligt, ook na bijna vijf maanden, eigenlijk nog vers in het geheugen dat het winkelcentrum Heksenberg Mrg. Hanssenstraat een prima zakelijke opkikker te verwerken kreeg. Dit middels de feestelijke opening van een topwinkel onder de goed in het gehoor liggende benaming Top Sjoes Dames schoenen- en kleding. De afgelopen periode bleek overduidelijk dat deze vrouwvriendelijke zaak een schot in de roos was. Niet zo verwonderlijk eigenlijk in de wetenschap dat genoemde onderneming, met trendy damesschoenen en kleding, beschikbaar is voor iedereen vanwege de TOP prijzen.

M.a.w. het schoen- en kleding assortiment is dan ook voor iedere beurs te verkrijgen. Dit garantiesignaal benadrukken Brigitte Hunter als zijnde een van de boegbeelden van Top Sjoes samen met de eigenaars t.w. charmant ogende dochter Joyce Hennes en Brigitte echtgenoot Karl. Zowel in schoeisel en kleding moeten de vrouwelijke klanten zich prettig voelen. Maar dit prettig gevoel ondervinden de klanten bij Top Sjoes in hoge mate. Zodanig zelfs dat de zaak hierdoor op grote waardering en tevredenheid, zowel in woord als geschrift, mag rekenen van hen die een bezoek aan de zaak hebben gebracht.

Juist deze elementen lagen aan de basis om over te gaan tot verdere expansie, c.q. opening van een “aanvullende” vestiging. Uit een gehouden enquête kwam duidelijk en met stip naar voren om in Brunssum een tweede zaak te gaan vestigen. Deze werd relatief snel gevonden en wel in een (leegstaand) pand in Winkelcentrum De Parel 8 in Brunssum. Het gevoel: moeten we doen gaf hiertoe de doorslag. Ook hier zal de opmerkelijke begroeting spreuk van toepassing zijn: Bij Top Sjoes ben je van harte welkom. Is heel gezellig. Kijken we in de spiegel, wordt naar je geluisterd, wordt je verwend en laten wij je stralen. Leuk dat je er bent.

De opening zal plaats vinden vrijdag 1 september a.s. en op zaterdag 2 september is er ook nog een openingsfeestje. Ook de kinderen zullen niet vergeten worden. In een rouleersysteem zullen Natasja, Milou, Kim, Brigitte en Joyce de Brunssumse zaak bedienen. Het zakelijke concept zal, evenals in Heksenberg, hetzelfde zijn. Ook in Brunssum is het een genot om ongedwongen een keuze te maken. Keuze genoeg in het beschikbare assortiment dames schoenen- en kleding, van sneakers, hakkenschoenen tot slippers toe. Dameskleding is verkrijgbaar in de maten 34 tot 46 zoals jurken, rokken, broeken en nog veel meer en…..in de prijsklasse van 10 tot maximaal 35 euro. Maar ook te verkrijgen accessoires zoals tassen en sieraden. Top Sjoes heeft ook een besloten groep van leden op facebook. Hiertoe behoren kan nog steeds door aanmelding.

 

 

Geef een reactie