SJO Weltania Bekkerveld JO 15-1  – Roda JC JO 15 – 1  

 

 

Vandaag trad een bijna volledig vernieuwd JO15 – 1 aan tegen Roda JC JO 15 -1. Van de ploeg die vorig seizoen op fantastische wijze zowel het kampioenschap als de beker wist te winnen bleven slechts 2 spelers over.

De rest is doorgeschoven naar JO 17. JO15 – 1 is 2 weken geleden begonnen met trainen.

Moet je dan meteen een dergelijke wedstrijd gaan spelen? Waarom niet?

Roda JC heeft waarschijnlijk niets aan deze wedstrijd gehad maar wij des te meer. Want als we tegen een “zwakkere” tegenstander hadden gespeeld hadden we niet geleerd wat we vandaag hopelijk geleerd hebben.

Vandaag hebben wij als begeleiding enorm veel zaken opgehaald waar we de komende weken mee aan de slag kunnen. Maar dan toch nog even iets over de wedstrijd.

We konden in de eerste helft met compact spel ongeveer een kwartier zorgen dat de ploeg van Roda niet te snel zou uitlopen. Daarna werd elke positionele fout keer op keer afgestraft. Een nieuw seizoen, nieuwe ploeg maar vooral nieuwe uitdagingen en na vandaag heel veel trainingsstof.

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno

Bekijk foto’s SJO Weltania-Bekkerveld JO15-1  – RodaJC JO15-1

 

Geef een reactie