De eerste indruk in het Burgerhoes in Landgraaf

Een bekende uitspraak is dat je maar één keer een eerste indruk kunt maken. In het Burgerhoes zijn we ons daarvan bewust. Wanneer u een bezoek brengt aan het Burgerhoes is onze gastvrouw of gastheer uw eerste contact. Hij/zij is de ‘smeerolie’ binnen het Burgerhoes en zorgt ervoor dat alles ordelijk verloopt. Samen met de medewerkers van de centrale receptie vormen ze een twee-eenheid en geven ze vorm aan de eerste ontvangst in het Burgerhoes.

De centrale receptie is er niet alleen voor de gemeente en de bibliotheek, zij vervult ook de receptiefunctie voor alle andere partners binnen het Burgerhoes. U kunt bij de medewerkers terecht met een algemene informatievraag, wanneer u een afspraak heeft met een medewerker of aan een activiteit wilt deelnemen, voor gevonden voorwerpen, het uitlenen en innemen van boeken, de inschrijving als lid van de bibliotheek of voor de bekende ja/nee-sticker. Wilt u bijvoorbeeld een afspraak maken voor het aanvragen van een paspoort of rijbewijs, ook dan helpen de receptiemedewerkers u graag verder.

Sinds kort kunt u bij de receptie ook uw gereedliggend paspoort, identiteitskaart of rijbewijs ophalen. Dit is erg handig omdat u op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur, zonder afspraak, hiervoor terecht kunt.

Maar we streven ernaar om de receptiefunctie van het Burgerhoes nog meer verbeteren en de taken beter op elkaar afstemmen. We onderzoeken op dit moment of onze openingstijden voldoen aan de vraag van onze burgers. Maar boven alles geldt dat we het belangrijk vinden dat u vriendelijk, gastvrij en klantgericht ontvangen wordt. Daar staan we voor!

Foto’s Gemeente Landgraaf

Geef een reactie