Zondag 27 augustus Derde bakdag in ’t Bakkes va Welte

Bakken we in ’t Bakkes va Welte voor de eerste keer bakpruimenvla van verse bakpruimen. Jammer genoeg komen de pruimen niet uit onze eigen boomgaard want ook de hele pruimenoogst is door de vorst in het voorjaar verloren gegaan. We hebben genoeg pruimen om zo’n 60 vlaaien te bakken, hopelijk genoeg voor iedereen. We bakken nog een nieuwe vla, de appelaprikozentoeslag, en zijn er nu al zeker van dat dit ook een blijvertje is. De puddingkruimel-, kersen-, appel- en kruisbessenvla zijn er natuurlijk ook (maar niet in zo’n grote hoeveelheid).

Morgen wordt het heerlijk weer dus een mooie gelegenheid om met familie en vrienden naar ’t Bakkes te komen om een stuk vla te eten en bekenden te ontmoeten of mensen die je al jaren niet gezien. Ingang op de parkeerplaats bij Plus supermarkt.
’t Bakkes va Welte, De Doom 5

We zijn open van 13 tot 17 uur.

Geef een reactie