Drie Buurthelden, schrijversbezoek en nog veel meer in programma Uur van de Buurt in Heerlerheide

 

 

Uur van de buurt Schunck bibliotheek Heerlerheide is terug van vakantie met volop nieuwtjes, wetenswaardigheden, de wijkagent, het brasserie Leef recept en andere buurtgasten. Op dinsdag 5 september wordt weer gestart met een leuk programma betreffende Uur van de Buurt, hét koffiemomentje van en voor alle buurtbewoners en wel van 10.30 tot 12.00 uur.

Op het programma staat o.a. schrijversbezoek  van medeauteur Jan Gubbels Oud-schooldirecteur) aan het boek Heerlerheide Vroeger, uitroepen buurthelden en informatie  over de week van de alfabetisering van 4 t/m 10 september. Dit met o.m. met het groot burgemeestersdictee. Op maandag 4 september zal dit dictee zelf voorgelezen worden door burgemeester Ralf Krewinkel van Heerlen. Voor deelname /info Burgemeestersdictee www.schunck.nl

Bijwonen van uur van de buurt Schunck* bibliotheek Heerlerheide op dinsdag 5 september is gratis, het is er altijd gezellig en de koffie is heerlijk. Veel buurtbewoners hebben hun eigen helden kenbaar gemaakt tijdens de op zondag 9 juli jl. gehouden Corneliusmarkt met als resultaat dat er nu maar liefst 3 buurthelden uitgeroepen worden.

Wie..? nee dat verklappen we nog niet. Dat blijft een verrassing. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de bibliotheek op 5 september, want iedereen is welkom om de nieuwe (nu nog onbekende) 3 buurthelden te feliciteren en te verrassen. Doen dus, want vooraf aanmelden hoeft niet. Kom gewoon gezellig binnenlopen.

 

 

 

Geef een reactie