Spraakmakende activiteiten in Gemeenschapshuis Heksenberg

Gezellige dansavonden, muziekavond Back to the ’60-‘70 en Radio Beurs Show

 

Na al diverse maandelijks gehouden gezellige dansavonden zal in Gemeenschapshuis Heksenberg Hei Grindelweg 84, gezien het succesvolle verloop en de behoefte aan dergelijke avonden, tot aan het einde van dit jaar 2017 een voortzetting plaatsvinden van deze dansavonden. De eerste voortzetting van de dansavonden is al weer komende zaterdag 26 augustus vanaf 20.00 uur met het Duo Sunrise. Evenals voorgaande dansavonden bedraagt voor alle dansvonden de entree euro 2,50. De verdere dansavonden dit jaar zijn gepland op zaterdag 7 oktober met orkest Reality, zaterdag 4 november met Duo Sunrise en zaterdag 9 december met orkest Reality.

 

Afwijkende van de hierboven aangegeven regulaire vastgestelde dansavonden is er volgende week zaterdag 2 september de eerste Back to the ’60-’70 muziekavond in het Gemeenschapshuis. De muziek zal verzorgd worden door de 4-mansformatieband Remember. Zij zijn o.a. bekend van de vroegere band Hurricane en met Fingerpicking en Shadow gitarist. Let op: de aanvang is nu 21.00 uur en de entree bedraagt € 2,00 pp. (zie ook poster).

 

Zondag 10 september staat Gemeenschapshuis Heksenberg, van 09.00-14.00 uur, in het teken van de jaarlijkse Radio Beurs Show. Dit onder organisatie van de Limburgse Radio Vrienden. Het betreft dan o.m. een tentoonstelling en verkoop en reparatie van oude radiotoestellen. De entree bedraagt 2.00 euro. Info: Rein Maar telefoon: 045-5324454 of e-mail: reinmaar@hotmail.com .

 

 

 

 

Geef een reactie