Luisteren naar een verhaal en tegelijkertijd yoga-oefeningen doen samen met je kind?

Kinderyoga luisteren en doen!

Luisteren naar een verhaal en tegelijkertijd yoga-oefeningen doen samen met je kind? Dat kan op zondag 3 september tijdens de open dag/kunstmarkt in Carbon6, Kloosterweg 1 in Heerlen. Anita Hendriks-Berg enSandra Israel lezen voor en doen de oefeningen uit het kinderyogaboek ‘Ik ben ik, jij bent jij’.

 Afgelopen voorjaar kwam het kinderyogaboek uit.  Anita Hendriks-Berg ontwikkelde het idee voor het boek, Wendy bij de Leij deed de illustraties en opmaak en Sandra Israel schreef de verhalen. Het boek is uitgegeven doorDroomvallei Uitgeverij in Breda.

 ‘Ik ben ik, jij bent jij’ is een ontdekkingstocht door de vier seizoenen, een boek vol vriendschap, yogaoefeningen voor peuters en kleuters en leesplezier voor jong en oud.

 Wil je samen met je kind luisteren en/of meedoen, kom dan om 11.30 – 14.00 en/of 15.30 uur naar Praktijk Be Yourself – Yoga en Coaching op de vierde etage van Carbon6. Het boek is er die dag ook te koop en Anita en Sandra zijn er de hele dag om jullie vragen te beantwoorden. Kijk ook op https://www.droomvalleiuitgeverij.nl/product/kinderyoga. voor meer informatie over het boek of op https://www.facebook.com/AvenuePanacheCarbon6. voor meer info over de open dag/kunstmarkt. 

 

Geef een reactie