Nederlands titelgevecht boksen in Corneliushuis

Foto vlnr: Ricardo Snijders links op de foto werd evenals Daan Colbers en Xavier Kohlen op 30 november 2015 Nederlands amateurkampioen

 

Op zaterdag 18 september staat in het Corneliushuis in Heerlerheide een top boksgala op het programma. Tijdens het gala True Champignons nemen nagenoeg alle Limburgse prof en amateurboksers van naam deel.

Blikvanger is het Nederlands titelgevecht van Heerlenaar Ricardo Snijders in het cruisergewicht (-91 kg). Tegenstander van Snijders is Ramazi Gogichashvili. Ricardo Snijders werd na zijn Nederlandse amateurtitel november 2015 profboksers. Op 31 januari 2016 debuteerde hij in het Corneliushuis met een KO zege. Tot dusver won de Heerlenaar al zijn zeven profpartijen.

Ook Heerlens beste bokser Gevorg Katchikian en Heerlens meest talantvolle bokser Somay Bilal die zich voorbereid op een Nederlands titelgevecht in Carré in oktober komen in Heerlerheide in de ring. In het voorprogramma van het profgala bokst het Euregio Maas Rhein Team, met o.a meervoudig Nederlands amateurkampioen Xavier Köhlen uit Munstergeleen en de talentvolle Limburgers Donny Dautzenberg, Zekaria Elhaj en Suvad Alic om het kampioenschap in de sterk bezette Duitse Oberliga

 

Geef een reactie