Zaterdag 9 September om 16.00 uur wordt het nieuwe boek van Loek Kessels uit Landgraaf gepresenteerd.

Woman Reading under Parasol

Zaterdag 9 September om 16.00 uur wordt het nieuwe boek van Loek Kessels uit Landgraaf gepresenteerd bij Boekhandel de Dominikanen in Maastricht.

Loek Kessels: ‘Het is een heftig boek. Ik heb in al die jaren nooit de moed kunnen opbrengen om het te schrijven. Ik weet dat ik, door mezelf zo bloot te geven me enorm kwetsbaar maak, maar nu ben ik zover dat ik mijn gevoelens wil delen met lotgenoten.

Vooral kinderen, partners en vrienden van alcohol- en andere verslaafden zullen in mijn verhaal hun frustraties, eenzaamheid en machteloosheid herkennen.’

Uitgever ‘Marmer’: ‘Loek’s moeder was alcoholiste. De fijne stijl, de emotie, de openheid in dit bijzondere boek zal veel lezers tot in het diepst van hun ziel ontroeren.’

Loek Kessels is beter bekend als ‘Lieve Mona’. Meer dan 25 jaar beantwoordde ze vragen en gaf ze adviezen aan lezers in de rubriek ‘Schrijf het maar aan Mona, in het weekblad Story in Nederland en België. Nu vertelt ze, inmiddels 85 jaar oud, háár verhaal. 

Op donderdag 7/9 zal Loek Kessels te zien zijn bij TV L1 in het programma ‘Avondgasten’.Op maandag 11/9 is ze bij ‘Tijd voor Max’.

En op donderdag 14/9 bij Radio 5 in de Tineke Show.

Op  zaterdag 9 september zullen er ook grote interviews met Loek geplaatst worden in de Telegraaf en in Limburg Magazine.

 

Geef een reactie