Bekkerveld JO17 maatje te groot voor UOW ’02 JO17.

 

 

Ik wist dat dit een heel moeilijke wedstrijd voor UOW ‘02 zou worden. Ik het ken het team van Bekkerveld redelijk goed en zij spelen ook nog eens klasse hoger. Bekkerveld heeft in elke linie meerdere fysieke en technische spelers en in de voorhoede hebben zij ook nog 2 spelers, die ook erg snel zijn. Ik had mijn spelers de opdracht gegeven om niet te ver van het doel af te voetballen en onze linies kort bij elkaar te houden. Onze centrale verdedigers wisten dat zij rugdekking moesten geven aan onze backs en zij deden dat de eerste helft vrij goed. Onze middenvelders moesten op de eerste plaats hun verdedigende taken uitvoeren en vooral niet uit positie gaan lopen. De spelers moesten proberen om met een hoge handelingssnelheid en hoog baltempo te combineren, maar dat viel niet mee, omdat Bekkerveld met name op onze middenvelders constant druk zette. Zij kwamen hierdoor heel moeilijk in het spel.  In de eerste helft ging het nog redelijk gelijk op en scoort Bekkerveld door een kopbal.

Over de tweede helft wil ik heel kort zijn. Bekkerveld had het beste van het spel en was door hun rechts- en linksbuiten erg gevaarlijk. Zij beslisten de wedstrijd door een paar mooie individuele acties. Een verdiende overwinning voor Bekkerveld.

Aanstaande zaterdag wacht op Park ter Waerden weer een Hoofdklasser: Sportclub Jekerdal!!!

 

Tekst: Bert Michiels, Trainer UOW ’02

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno

Bekijk foto’s  Bekkerwedstijd Weltania Bekkerveld JO17-1 – UOW ’02 JO17-1

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie