Proeven van Kunst en Muziek is inmiddels een vaste waarde in de programmering van de Kunstdagen Wittem.

Proeven van Kunst en Muziek

Zaterdag 09| 09 | 12:00u – 17:00u                    Gratis

Kloosterbibliotheek Wittem, Wittemer Allee 32, Wittem
0464525924 (algemene info, )

 

 Proeven van Kunst en Muziek is inmiddels een vaste waarde in de programmering van de Kunstdagen Wittem. Op een laagdrempelige wijze maakt u kennis met het muziekprogramma, de tentoonstellingen en de sfeer van de Kunstdagen.

VDe exposerende kunstenaars geven rondleidingen over de exposities en nemen u mee in de bibliotheek en naar de kloostertuin. (Over alle kunstenaars en hun werk is op de Expositie pagina uitgebreide informatie te vinden)

Programma De rondleidingen worden afgewisseld met mini-concertjes in de kloosterbibliotheek die steeds beginnen om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur door Raimonds Počs en Goretti Dominguez.

Introductie/ rondleidingen door Rob Kooiman, gastcurator om 13.30, 14.30 en 15.30u.
Veel exposerende kunstenaars ook aanwezig.

Raimonds Počs (tenor) is geboren in Letland in 1989. Hij begon zijn muzikale studie in Letland bij de Childrens Music School of Jazep Medins. Later vervolgde hij zijn studie aan de Riga Music Secondary School of Jazep Medins en het Lets Conservatorium bij Jazeps Vitols. In 2015 begon hij zijn studie bij Axel Everaert aan het Conservatorium Maastricht waar hij studeert voor zijn Master in Music. Op 18 maart 2017 zal hij deelnemen aan de Maastricht Music Award!

Goretti Dominguez (piano) is geboren in Spanje. Ze begon haar muzikale studies in de plaats waar ze vandaan komt; Pontevedra. Later behaalde ze haar Bachelor in Piano Performance aan het Conservatorio Superior de Música de Vigo bij Prof. Nicasio Gradaille. Daarna verbreedde ze haar horizon in Praag en Genève. Momenteel studeert ze aan het Conservatorium Maastricht voor haar Master bij Katia Veekmans.

Raimonds Počs en Goretti Dominguez spelen in samenwerking met de Stichting Muziek Jong voor Oud.

FotoKunstdagen Wittem

 

Geef een reactie