RODA JC KERKRADE VERSTERKT ZICH MET ASHTON GÖTZ

KERKRADE, Roda JC - Vitesse voetbal, Eredivisie, seizoen 2017-2018, 18-08-2017, Parkstad Limburg Stadion, Roda JC speler Chris Kum (R), Vitesse speler Alexander Buttner (L)

Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met de diensten van Ashton Götz. De 24-jarige rechtsachter tekent in Kerkrade een contract voor één seizoen met de optie voor nog een
jaar.

Götz, die zowel in het bezit is van een Duits als Amerikaans paspoort, speelde vanaf 2008 voor HSV en maakte zijn debuut voor ‘Die Rothosen’ in 2014 tegen Herta BSC. Ook kwam hij in aanmerking voor het Amerikaanse nationale elftal.

Technisch Directeur Harm van Veldhoven: “Ashton had een aflopend contract bij HSV. Hierdoor zijn wij in de gelegenheid gekomen om deze getalenteerde speler aan te trekken. Snelheid en positiespel zijn specifieke kwaliteiten die Ashton in zijn bezit heeft en deze kwaliteiten kunnen wij zeer goed gebruiken om ons elftal completer te maken.”

Götz zal per direct aansluiten bij de hoofdmacht van Roda JC Kerkrade.

® Lucho Carreno www.luchocarreno.nl

Geef een reactie