Zomeravonden Heerlen met Theater Lexor

 Cultuurwerkplaats Zeezicht gaat de zomer van 2017 met 10 dagen verlengen. Op 22 september, de dag dat de zomer eindigt, start Zomeravonden Heerlen met Theater Lexor met steun van  De vijf pleintjes en Heerlenmijnstad.

Dit buitenfestival vind plaats op 1 van de vijf pleintjes in Heerlen namelijk het Betaplein. Tien zwoele zomeravonden lang genieten van theater, muziek, dans en meer. Bedoeld voor jong en oud, voor thuisblijvers en toeristen. Kortom : voor iedereen die zin heeft in een feestelijk samenzijn op het Betaplein.

Voor de programmering en ondersteuning hebben we Lex Nelissen en Fons Dejong gevraagd. Lex bekend van Theater Lexor in Heerlen. Dit theater laten we herleven door op het Betaplein een spiegeltent te plaatsen waar 60 bezoekers naar uiteenlopende voorstellingen kan komen kijken. Fons Dejong beschikt over veel ervaring als projectleider van verschillende culturele instellingen en heeft in het verleden Festival Zomeravonden in Maastricht georganiseerd. Hij zal samen met Lex zorgen voor een breed opgezette programmering om het zomerse vakantie gevoel nog even vast te houden.

CONTACT

Op dit moment kunt u voor meer informatie contact opnemen met Cultuurwerkplaats Zeezicht

 

Geef een reactie