Bekkerveld nam de regie in handen wint 2-0 van Best Vooruit

Zaterdag 9-9 stond de 2e bekerwedstrijd op programma tegen eveneens 1e klasser Best Vooruit.

Na een stroeve openingsstart waarin Best Vooruit wat meer veldoverwicht had, maakte Bekkerveld bij de eerste aanval in de 8e minuut de 1-0. Een voorzet van de rechterkant van Demsey Dowson werd door de verdediger van Best Vooruit in eigen goal gekopt.

Bekkerveld nam de regie in handen, de verdediging stond erg solide en gaf weinig weg.

Halverwege de tweede helft kwam Bekkerveld op 2-0 door een doelpunt van Nigel Bougard. Een corner werd half weggewerkt door Best Vooruit, Nigel stond op de juiste plaats en maakte de verdiende 2-0. Bekkerveld speelde prima, gaf geen kans weg en verzuimde via Demsey Dowson en Dominique Henneman om de voorsprong voor rust verder uit te breiden.

In de 2e helft was het spelbeeld identiek. Bekekrveld heerste op alle fronten. Enkele goede aanvallen werden helaas niet omgezet in doelpunten. Demsey Dowson en Thijmen van Ierssel mistten nog enkele goede mogelijkheden.

Daar tegenover stond een prachtige vrije trap van Best Vooruit welke uiteen spatte op de lat.

Na precies 90 minuten floot de prima leidende scheidsrechter voor de laatste keer.

Bekkerveld heeft na 2 wedstrijden het maximaal aantal punten van 6. Komende zaterdag wacht de laatste bekerwedstrijd. Om 19u wordt er gespeeld bij Wilhelmina Boys in Best. 1 punt is hier voldoende om op eigen kracht de volgende bekerrond te behalen.

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno Meer foto’s zijn te vinden op deze link.