Van 16 tot en met 24 september 2017 organiseert het Nationaal Landschap Zuid-Limburg een week met meer dan 40 aantrekkelijke activiteiten voor jong en oud.

We gaan naar het buitenland om daar te genieten van natuur en cultuur. Hoe mooi onze eigen omgeving is blijkt uit het feit dat ieder jaar héél veel toeristen naar Zuid-Limburg komen. Tijd om ons eigen landschap te ontdekken!

Ontdek hoe bijzonder Limburg is
De Beleefweek is een initiatief van Nationaal Landschap Zuid-Limburg en wordt je aangeboden door Provincie Limburg, IVN, VVV Zuid-Limburg en de gastheren/-vrouwen en gemeenten in het nationaal landschap. Met de Beleefweek willen de initiatiefnemers laten zien hoe bijzonder en rijk aan verborgen pareltjes Nationaal Landschap Zuid-Limburg is. Verschillende sectoren in het gebied werken samen, zodat jij je negen dagen kunt verwonderen over het gebied waarin je woont, werkt of waar je op bezoek bent!

Wat is er te doen?
Wil je als inwoner van de streek of als bezoeker (hernieuwd) kennis maken met al het moois dat het Nationaal Landschap Zuid-Limburg te bieden heeft? Kijk dan in het overzicht van alle activiteiten en meld je aan! Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten kan via de Facebookpagina van de Beleefweek.

Geef een reactie